Kittens

Members Area

Newest Members

Kittens

Volg de kittens ook op https://www.facebook.com/CatterySymbasStory/

Op 29 Juni is Ana bevallen van 10 kittens. De bevalling was niet makkelijk voor haar omdat het er zo veel waren. 2 kittens zijn daarom tijdens de bevalling overleden. Helaas is een dag later een klein meisje wat al veel opstart problemen had ook overleden en na 6 dagen is er nog een katertje overleden wat zich mogelijk verslikt heeft en een longontsteking ontwikkeld heeft. Met de overige 6 kittens gaat het tot nu toe super! De oogjes zijn open, ze zijn levendig en ook al heel knuffelig. 

Met Ana gaat het super, ze is een hele trotse moeder die heel erg blij is met haar kinderen. Ze moedert er rustig op los, maar vind het ook wel prettig als wij er bij komen. 

Heeft u interesse in 1 van onze kittens? Dan horen wij dit graag per e-mail. 

 

 Niccol� Antonelly 108Gram Kater Zwart zilver gemarmerd met wit Besproken
 Franco Morbidelli 84 Gram Kater Zwart gemarmerd Besproken
 Marco Bezzecchi 94 Gram Kater Zwart zilver gemarmerd Besproken
 Francesco Bagnaia 108 Gram Kater Zwart smoke met wit Besproken
 Andrea Migno 89 Gram Poes Rood gemarmerd met wit Blijft
 Luca Marini 92 Gram Poes Rood smoke Besproken

 (update 21 September 2017)

Vrij: Informeer gerust naar mij, ik heb nog geen huisje gevonden.
Optie: Er is iemand geinteresseerd in mij, maar u kunt altijd nog contact opnemen voor meer informatie. 
Besproken: Ik heb mijn gouden mandje gevonden, zodra ik oud genoeg ben ga ik verhuizen

 
25 Augustus 2017

Luca is als enige kitten nog echt op zoek naar een huisje. Luca is een rustig meisje wat op haar momenten ook lekker door huis aan het racen is en zich heerlijk kan vermaken met haar broers en zussen. Op zn tijd vind ze knuffelen ook heerlijk en komt dan luid spinnend op schoot. 
Voor Luca zoeken we wel iemand die weet hoe je een lange vacht moet verzorgen of hier voor open staat dit te leren. Luca lijkt namelijk net zo'n mooie vacht te krijgen als haar ouders.

 

 18 Augustus 2017

De kittens zijn nu echte stoute grote katjes. Ze hebben de beschikking tot de hele benedenverdieping, en dat weten we ook. Met enige regelmaat vliegen ze door de woonkamer, maar naast ons op de bank liggen of op schoot behoort wel tot 1 van de favoriete bezigheden. 

 We merken ook heel veel verschil in karakter, maar zien ook wel heel erg veel weer van hun ooms, tantes, oudooms en oudtantes, maar vooral heel veel van hun oma Kameko. 5 Augustus 2017

De kittens groeien goed, Ana is een super moeder en ondertussen vind oma Kameko het ook heerlijk om mee te moederen. 

Momentel zijn de kittens stout, stout, stout en stout. Ze spelen veel, stuiteren rond, maken schattige grappige geluidjes en je begint heel duidelijk verschil in karakter te zien. Het zijn allemaal flinke knuffelaars. Wanneer ze niet aan het spelen of drinken zijn willen ze heel graag knuffelen. Wanneer ze niet hun zin krijgen zetten ze een keel op in de hoop dat ze uiteindelijk toch mogen knuffelen. Vaak lukt dit en zijn ze weer intens gelukkig aan het purren.23 Juli 2017

De kittens groeien goed en beginnen al echt te lopen. Ze vinden klieren geweldig en stuiteren al wat achter elkaar aan. Als ze ons zien willen ze maar 1 ding, en dat is knuffelen. 

15 Juli 2017

Het gaat ondertussen super met alle babies. Ze groeien goed, vooral Nelly en Pecco zijn monsters. We beginnen ook al langzaam aan hun karakters een beetje te zien. Nelly en Pecco zijn veelvraatjes, dol op knuffelen en aandacht, Luca is een heel rustig poesje net als Franky wat ook een heel rustig katertje is. Mig vind altijd alles wel prima, zit heel vaak gewoon wat te kijken alleen knuffelen is soms nog wel wat spannend. Bez is heel nieuwschierig, crosst als eerste de werpkist door en vind alles interessant om te ontdekken. 

9 Juli 2017

 

 Ze worden enkel alleen bij mensen geplaatst die ze met even veel liefde uit kunnen laten groeien tot grote, sterke coons.

Dit betekent dat ze enkel bij mensen geplaatst worden waar ze niet vrij buiten kunnen komen, natuurlijk wel onder toezicht in een afgesloten tuin of ren.

Dit betekent ook dat ze enkel bij mensen geplaatst worden waar al een andere kat aanwezig is of snel komt. Wij zijn namelijk van mening dat het beter is voor de verdere ontwikkeling van het kitten om op te groeien met een soortgenootje.

Ook zullen al onze kittens het huis verlaten met een stamboom, paspoort (2 entingen en een chip), een uitgebreid kittenpakket en een koopcontract met afspraken en garanties. Wij brengen elk kitten naar het nieuwe huisje, maar natuurlijk pas nadat hier thuis duidelijk is bewezen dat er een klik is tussen de nieuwe eigenaar en het kitten.

Wij geloven niet in een aanbetaling voor een kitten. Wanneer iemand een kitten graag wil, en wij zien een klik tussen de nieuwe eigenaar en het kitten gaan wij er in goed vertrouwen van uit dat die klik er ook blijft. Wij willen hierdoor voorkomen dat een iemand toch een leuker kitten ziet, maar toch voor zijn of haar gevoel maar het minder leuke kitten neemt omdat de aanbetaling gedaan is.  Alhoewel wij dat niet kunnen geloven, want onze kittens zijn natuurlijk altijd het leukst!

Real Time Web Analytics

Clicky


                                         Boonland's Kameko x White Rock's Happy feet

 Kameko en Happy zijn beide een beetje prettig gestoord, dus passen perfect bij elkaar. 
Meer informatie over Kameko vind je op http://symbas-story-meiden.webs.com/kameko.htm
Meer informatie over Happy vind je op http://boonland.nl/HappyNed.htm

                                                
Omdat Happy polydactyl is verwachten we kittens met extra teentjes. 
Qua kleurtjes verwachten we:
Katers: Wit  Poezen: Wit
             Rood tabby/effen        Rood tabby/effen        
     Rood zilver/smoke                                    Rood zilver/smoke 
     Zwart tabby/effen                Zwart schildpad tabby/effen
             Zwart zilver/smoke                                     Zwart zilver/smoke schildpad     
Kameko en happy worden eerst nog uitgebreid gescreend op hun gezondheid voordat ze samen babies mogen krijgen.