Offspring

Offspring

Klik op de namen om naar het nestje te gaan. 

Nestje Kameko en Happy (2e nestje) 

Nestje Kameko en Happy
Nestje Kiri en Scotty

Nestje Ana & Alfie


Op 29 Juni is Ana bevallen van 10 kittens. De bevalling was niet makkelijk voor haar omdat het er zo veel waren. 2 kittens zijn daarom tijdens de bevalling overleden. Helaas is een dag later een klein meisje wat al veel opstart problemen had ook overleden en na 6 dagen is er nog een katertje overleden wat zich mogelijk verslikt heeft en een longontsteking ontwikkeld heeft. Met de overige 6 kittens gaat het tot nu toe super! De oogjes zijn open, ze zijn levendig en ook al heel knuffelig. Met Ana gaat het super, ze is een hele trotse moeder die heel erg blij is met haar kinderen. Ze moedert er rustig op los, maar vind het ook wel prettig als wij er bij komen. 

Heeft u interesse in 1 van onze kittens? Dan horen wij dit graag per e-mail. 

 

 Niccol? Antonelly 108Gram Kater Zwart zilver gemarmerd met wit Besproken
 Franco Morbidelli 84 Gram Kater Zwart gemarmerd Besproken
 Marco Bezzecchi 94 Gram Kater Zwart zilver gemarmerd Besproken
 Francesco Bagnaia 108 Gram Kater Zwart smoke met wit Besproken
 Andrea Migno 89 Gram Poes Rood gemarmerd met wit Blijft
 Luca Marini 92 Gram Poes Rood smoke Besproken


 
25 Augustus 2017

Luca is als enige kitten nog echt op zoek naar een huisje. Luca is een rustig meisje wat op haar momenten ook lekker door huis aan het racen is en zich heerlijk kan vermaken met haar broers en zussen. Op zn tijd vind ze knuffelen ook heerlijk en komt dan luid spinnend op schoot. 
Voor Luca zoeken we wel iemand die weet hoe je een lange vacht moet verzorgen of hier voor open staat dit te leren. Luca lijkt namelijk net zo'n mooie vacht te krijgen als haar ouders.

 

 18 Augustus 2017

De kittens zijn nu echte stoute grote katjes. Ze hebben de beschikking tot de hele benedenverdieping, en dat weten we ook. Met enige regelmaat vliegen ze door de woonkamer, maar naast ons op de bank liggen of op schoot behoort wel tot 1 van de favoriete bezigheden. 

 We merken ook heel veel verschil in karakter, maar zien ook wel heel erg veel weer van hun ooms, tantes, oudooms en oudtantes, maar vooral heel veel van hun oma Kameko. 5 Augustus 2017

De kittens groeien goed, Ana is een super moeder en ondertussen vind oma Kameko het ook heerlijk om mee te moederen. 

Momentel zijn de kittens stout, stout, stout en stout. Ze spelen veel, stuiteren rond, maken schattige grappige geluidjes en je begint heel duidelijk verschil in karakter te zien. Het zijn allemaal flinke knuffelaars. Wanneer ze niet aan het spelen of drinken zijn willen ze heel graag knuffelen. Wanneer ze niet hun zin krijgen zetten ze een keel op in de hoop dat ze uiteindelijk toch mogen knuffelen. Vaak lukt dit en zijn ze weer intens gelukkig aan het purren.23 Juli 2017

De kittens groeien goed en beginnen al echt te lopen. Ze vinden klieren geweldig en stuiteren al wat achter elkaar aan. Als ze ons zien willen ze maar 1 ding, en dat is knuffelen. 

15 Juli 2017

Het gaat ondertussen super met alle babies. Ze groeien goed, vooral Nelly en Pecco zijn monsters. We beginnen ook al langzaam aan hun karakters een beetje te zien. Nelly en Pecco zijn veelvraatjes, dol op knuffelen en aandacht, Luca is een heel rustig poesje net als Franky wat ook een heel rustig katertje is. Mig vind altijd alles wel prima, zit heel vaak gewoon wat te kijken alleen knuffelen is soms nog wel wat spannend. Bez is heel nieuwschierig, crosst als eerste de werpkist door en vind alles interessant om te ontdekken. 

9 Juli 2017

Op 29 Mei is Kameko bevallen van een 6ling. Het waren allemaal grote gezonde kittens en de bevalling ging perfect volgens het boekje. 


Helaas is op 31 mei 1 van haar babies overleden. Het was het kleinst kittentje wat vermoedelijk te klein geweest is in vergelijking met de rest. Ze werd de hele tijd van de tepels weg gedrukt. We zijn gestart met bijvoeden, maar helaas heeft dat niet mogen helpen. Met de andere 5 gaat het super en ze zijn geweldig dikke grote knuffelende babies aan het worden. 

Op 4 mei is ook Queen overleden. We hebben het hier heel moeilijk mee gehad, maar wilden weten waar ze aan was overleden. Er is in Utrecht sectie op haar gepleegd en het bleek dat ze een acute longontsteking had. We hebben zo veel gedaan als we konden, maar dit hebben we helaas niet kunnen voorkomen of genezen. 

De rest van de kittens is allemaal super gezond, en het overleiden van beide kittens heeft totaal geen invloed op de gezondheid van de andere kittens. 

Mogen we jullie voorstellen:

 Captain Hook 124gram Kater Zwart zilver gestreept Non poly Besproken
 Cruella DeVil 144gram Poes Wit Odd eyed Non poly Besproken
 Mr. Hyde 145gram Kater Wit Amber ogen Non poly Besproken
 Maleficent P 125gram Poes Blauw tortie tabby  Poly6,6,4,4 Besproken
 The Evil Queen P 152gram Poes Wit Poly6,5,4,4 Overleden
 Wicked witch of the west 106gram Poes Rood zilver gestreept Non polyOverleden 

Vrij: Informeer gerust naar mij, ik heb nog geen huisje gevonden.
Optie: Er is iemand geinteresseerd in mij, maar u kunt altijd nog contact opnemen voor meer informatie. 
Besproken: Ik heb mijn gouden mandje gevonden, zodra ik oud genoeg ben ga ik verhuizen12 Juli 2016

Het gaat super met het viertal. Ze zijn super stout, stuiteren door het huis, soms zelfs samen met hun grote zus Ana. Dan kunnen we ons maar beter verstoppen, want ze kijken echt niet uit of wij ergens zitten. Ook zijn de kittens voor het eerst buiten geweest in de ren. Dat vinden ze helemaal geweldig en ze stuiteren dan met z'n allen lekker rond buiten. 

Het zijn ook stuk voor stuk lekkere knuffels die het liefst zo dicht mogelijk bij ons zijn. Elke avond liggen ze ook bij ons op de bank, is het niet naast ons dan is het op schoot. Ook genieten ze elke keer weer van nieuw eten als we een nieuw smaakje vlees voor ze neer zetten. Het zijn ook super makkelijke eters. 


28 Juni 2016

Het gaat super goed met de kittens. Hyde is een paar daagjes niet lekker geweest, maar dat was net het punt dat ze over gingen van mamamelk op vaste voeding. 


De kittens willen maar al te graag aandacht en kunnen keihard gillen als ze geen aandacht krijgen. 
Hook is nu 606 gram en voelt zich een flinke stoere jongen, maar toch vind hij sommige dingen nog wel eng. Hij is vooral heel erg lui, dat merkten we vooral toen hij net ging lopen. 
Cruella is nu 578 gram en het trutje van het stel. Ze is heel schattig en dat weet ze ook! Het liefst wil ze de hele dag aandacht en knuffelen. 
Maleficent is 596 gram en ook zo'n knuffelkont. Gillen kan ze keihard als ze aandacht wil, en soms gilt ze zo hard dat ze er schor van word. Ook is ze een echt fotomodel!
Hyde is nu 603 gram. Hij is het gekke mannetje van het stel. Een nieuwe schone onderlegger in de werpkist is namelijk heel eng, maar tegenover de grote katten in huis doet hij al snel heel erg matcho.
12 Juni 2016
De kittens blijven goed groeien. Ze zijn ook allemaal heel vrolijk en alle oogjes zijn al open. Ook hebben we het idee dat de oortjes ook open aan het gaan zijn en ze ons al wat kunnen horen. 

Af en toe hebben we ook een live stream open

https://www.younow.com/KamekoTheCat


3 Juni 2016

De kittens groeien goed. Hook woog vanochtend 234 gram, Cruella 226 gram, Mr.Hyde 242 gram, Maleficent 214 gram en Queen 234 gram. Sinds vanochtend heeft Cruella ook haar oogjes open en het lijkt erop dat ze odd eyed is. De oogjes van Mr. Hyde beginnen ook iets open te gaan. Het beginnen in ieder geval steeds meer echte katjes te worden. Op 1 Juni 2015 zijn precies volgens planning en volgens het boekje Kameko haar babies geboren. Ze heeft het geweldig gedaan en in 2 uur tijd zijn totaal 8 babies geboren. 


Mama en babies maken het super! 
Mogen we jullie voorstellen:


Ana Carrasco, poes, zwart gestreept poly


Andrea Dovizioso, poes wit non poly

Tito Rabat, kater, blauw gemarmerd non poly


Valentino Rossi, kater, blauw gestreept non poly


Enea Bastianini, poes, wit non poly


Giacomo Agostini, poes wit non poly


Marco Simoncelli, kater, zwart gestreept poly


Maria Herrera, poes, rood gemarmerd poly

Ana Carrasco, poes, zwart gestreept poly


Andrea Dovizioso, poes wit non poly

Tito Rabat, kater, blauw gemarmerd non poly


Valentino Rossi, kater, blauw gestreept non poly


Enea Bastianini, poes, wit non poly


Giacomo Agostini, poes wit non poly


Marco Simoncelli, kater, zwart gestreept poly


Maria Herrera, poes, rood gemarmerd poly

Ana Carrasco, poes, zwart gestreept poly


Andrea Dovizioso, poes wit non poly

Tito Rabat, kater, blauw gemarmerd non poly


Valentino Rossi, kater, blauw gestreept non poly


Enea Bastianini, poes, wit non poly


Giacomo Agostini, poes wit non poly


Marco Simoncelli, kater, zwart gestreept poly


Maria Herrera, poes, rood gemarmerd poly
 Ana Carrasco PP139gr Poes Zwart gestreept Tortie Poly: 6,6,5,5 Blijft
 Andrea Dovizioso111gr Poes Wit met amber oogjes Non poly Besproken
 Enea Bastianini137gr Poes Wit met amber oogjes Non poly Besproken
 Giacomo Agostini122gr Poes Wit odd eye Non poly Besproken
 Maria Herrera P118gr Poes Rood effen Poly: 6,6,4,4 Besproken
 Tito Rabat125gr Kater Blauw zilver gemarmerd Non poly Besproken
 Valentino Rossi133gr Kater Blauw  gestreept Non poly Besproken
 Marco Simoncelli PP126gr Kater Zwart gestreept Poly: 7,7,5,5 Besproken

  09 Oktober 2015

Alle kittens zijn alweer verhuisd. Ana is hier blijven wonen en ze is al net zo'n boef als haar moeder. 

We zijn op 3 en 4 oktober met Dovi nog naar de kattenshow van Mundikat in Boxtel geweest. Daar heeft ze beide dagen netjes haar Uitmuntend 1 gehaald en op 3 oktober is ze zelfs Best in Varieteit geworden en met veel dank aan de mannen van Poezels hebben we ook een mooi certificaat.


10 Augustus 2015

Het is heel erg druk geweest. De babies hebben veel knuffel bezoek gehad, en verder gaat het ook super met ze. Ze groeien goed, ze eten goed, ze spelen goed en halen heel veel kattenkwaad uit. 

Momenteel met het goede weer vinden ze het ook heerlijk om lekker buiten te zitten. En vandaag is ons voor het eerst gelukt wat we dachten dat niet zou lukken met dit 8-tal. Een mooie groepsfoto!

                      24 juli 2015


Deze week hebben we weinig te melden over de kittens. Ze zijn allemaal over de kilo. Volgende week krijgen ze hun eerste enting. Ze zijn allemaal nog even stout als altijd. Ze ontdekken ook steeds meer. Als wij naar boven gaan willen ze allemaal mee, en de eerste kittens zijn ook helemaal uit zichzelf de trap op gekomen om naar boven te klimmen. Naast veel spelen, slapen ze ook nog veel. 

Bij Dovi en Enea is het overduidelijk dat ze ons heel goed horen. Af en toe zijn ze natuurlijk wel oost indisch doof en doen ze lekker alsof. Bij Gia twijfelen we nog heel erg. Ze is eigenlijk voor niks bang, zelfs toeters interesseren haar niet, net als de stofzuiger. Dat ding is er toch voor gemaakt om lekker over je vachtje heen te gaan? Op andere momenten hebben we steeds meer het idee dat ze ons voor de gek houd. 

Buiten spelen is nu ook totaal hun ding. Ze hebben sinds een aantal dagen door dat ze door het kattenluik kunnen, dus er is geen stoppen meer aan met het 8tal. Buiten krijgen ze nu ook eendagskuikens te eten. Dat vinden ze heerlijk. Eerst spelen ze er mee, en dan is het echt hun prooi die ze dus ook beschermen tegenover de broers en de zussen.                   17 Juli 2015


De kittens zijn super druk met spelen en stout doen. Een kennis van ons vroeg of we een strikje om Dovi wilden doen, natuurlijk wil ik dat voor de foto eventjes doen. En het staat haar super schattig natuurlijk. Oma Piertje vind de babies nu ook helemaal geweldig, en samen met mama Kameko stookt ze ze compleet op om stout te doen. 

Ana iis een heel rustig meisje. Ze begint steeds meer op oma Piertje te lijken. Een geweldig karakter dus voor hier in de groep.
Dovi is ook een heerlijke rustige meid. Ze komt af en toe heel rustig bij ons liggen en vind het dan wel prima. Ook vind ze het geweldig om bovenop de krabton voor het raam te liggen.
Enea 
is een behoorlijk gek meisje. Ze is echt qua karakter net haar moeder. Gek doen, maar ook lekker veel willen knuffelen.
Gia is nog steeds Gia. Knuffelen is ze dol op en wanneer je haar aanraakt start al snel haar knormotortje. We zeggen dan dat ze alvast op haar MV Agusta stapt.
Maria is af en toe een flink druktemakertje. Rennen, vliegen en racen is ze gek op. Maar ook knuffelen vind ze heerlijk. Als we weg geweest zijn en weer thuis komen staat ze als eerste bij ons om te knuffelen.
Tito is nog steeds een geweldig schatje. Hij begint alleen wat boevenstreken te krijgen. Hij heeft ineens door hoe hij kan traplopen, dus de deur naar boven is nu tijdelijk dicht.
Rossi
 is nog steeds lekker lui. Maar knuffelen vind hij ook geweldig. Maar wat het aller lekkerste is is eten. Als hij ook lekker eten krijgt dan hoor je hem ook zachtjes piepen van genot.  
Marco is behoorlijk rustig. Het liefst ligt hij nog te slapen, maar als hij door heeft dat hij achter ons kan aanrennen voor knuffels doet hij dat.

 
Rossi vond zichzelf heel interessant in de spiegel. 

Dovi wilde wel eventjes mooi zijn. 


                     6 Juli 2015

Het gaat super goed met de kittens. Af en toe mogen ze los lopen in de kamer, en ze vinden het geweldig en stuiteren door de hele kamer heen. Door het warme weer was Kameko soms meer met zichzelf bezig dan de babies. Voeden deed ze nog wel, maar wassen liet ze vaak aan Senna over waardoor de babies een wat vet vachtje gekregen hebben. Nu het weer wat koeler is is ze weer volop aan het moederen. 

Ana is echt een trutje aan het worden. Ze lijkt heel erg veel op haar oma Kiri. Na het spelen op de grond klimt ze vaak op de bank om lekker bij me te gaan liggen knuffelen. Ana is nu 669 gram. 
Dovi begint alles nu pas te ontdekken. Ze is heel lang het achterblijvertje geweest. Niet alleen in groei, maar ook in gedrag. Dit omdat we natuurlijk haar zo veel mogelijk bij Kameko lieten om te drinken. Nu begint ze helemaal te ontpoppen en is ze echt een dikke boef aan het worden. Ze lijkt qua gedrag echt heel erg op Kameko en doet veel stoute dingen. Dovi is nu 644 gram.
Enea is de knuffel van het stel. Ze wil altijd maar bij ons liggen. Is ze klaar met haar speel kwartiertje klimt ze al snel op de bank om onder luid geknor haar buikje te laten kriebelen. Enea is nu 706 gram. 
Gia is het monstertje. Ze vind het heerlijk om door de kamer te rennen, de grote poezen achterna te zitten en heerlijk te spelen met een catnip muis. Als ze klaar is vind ze het ook heerlijk om te knuffelen. Dat gaat ook met luid geknor. Gia is nu 750 gram. 
Maria is echt een meisje meisje, en dat laat ze soms ook weten ook. Ook Maria vind knuffelen heerlijk, maar door de kamer racen is natuurlijk ook geweldig. Vooral als ze weer in de kittenren moet en niet wil, dan gaat ze er als een speer vandoor. Maria is nu 631 gram. 
Tito is een vreselijk lief schatje. Hij kijkt eerst de aap uit de boom, maar gaat al snel op onderzoek uit. De hele kamer is hij al rond geweest, inclusief de vensterbank. Alles is interessant en zijn nieuwschierigheid overwint alles. Tito is nu 689 gram.
Rossi is de luie donder die heel snel tevreden is. Doordat hij ook nog eens een behoorlijk lange vacht heeft is hij een heel schattig pluisje als hij door de kamer loopt. Hij is heel bescheiden. Zijn broers en zussen zetten een flinke keel op als ze door de kamer willen rennen en uit de kittenren willen, maar hij blijft heel lief zitten en piept af en toe wat. Rossi is 722 gram. 
Marco wil altijd maar aandacht. En als hij zijn zin niet krijgt word hij boos en gaat hij heel hard staan te mauwen, springen, en alles doen om zijn moment aandacht maar te krijgen. Als hij los mag lopen is hij een behoorlijk boefje, maar slapen gaat boven alles. Marco is nu 770 gram. 

 

 

                     29 Juni 2015


De kittens zijn 4 weekjes oud, ze eten zelfstandig, ze gaan al naar de kattenbak, en vooral klieren is een bezigheid waar ze zich dagelijks veel mee bezig houden. 

Ana is nog steeds het knuffeltje. Knuffelen is belangrijker dan eten, dus we moeten haar af en toe echt negeren zodat ze genoeg aankomt. Ana is nu 537 gram. 
Dovi is een doerakje. Ze is super ontdeugend en ze vind alles maar prima. Ze is al een flinke grote meid van 530 gram geworden. 
Enea is de knuffel van het stel. Je hoeft maar naar haar te wijzen en ze begint te knorren. Maar op onderzoek uitgaan vind ze ook heerlijk. Ze loopt dan fier met haar staartje omhoog. Enea is nu 560 gram. 
Gia is een grote stevige meid die ook heel erg veel van knuffelen houd. Maar als ze haar zin niet krijgt dan gaat ze gillen, keihard gillen. Gia is 590 gram. 
Maria is een meisje wat graag op onderzoek uit gaat. Ze was dan ook als eerste uitgebroken uit de kittenkooi. Wanneer ze de kans krijgt gaat ze er ook vandoor. Maria is nu 530 gram. 
Tito is een kleine charmeur. Bij je liggen vind hij heerlijk, en met zijn schattige kopje word je al snel verliefd op hem. Tito is nu 556 gram. 
Rossi is een mannetje wat heel snel tevreden is. Hij piept amper, gaat af en toe wat op onderzoek uit, kliert af en toe wat, en eten, eten vind hij heerlijk en hij proeft overal wel wat van. Rossi is nu 571 gram. 
Marco is een luilakje wat maar al te graag aandacht krijgt. Wanneer hij wakker is en door heeft dat er mensen bij de kittenkooi staan dan staat hij recht op tegen de wand aan te gillen om aandacht. Knuffelen vind hij ook helemaal geweldig. Marco is nu 603 gram. 
  

                                          15 Juni 2015

De kittens zijn nu 2 weekjes oud. Het gaat nog steeds geweldig! Kameko is een super moeder, en ondertussen vind Senna de kittens ook helemaal geweldig.

Ana is echt een schatje, ze vind knuffelen heerlijk en gaat steeds meer op ontdekking. Ana is nu 302 gram
Dovi is eem flinke inhaalslag aan het maken. Ze groeit goed, maar vind knuffelen ook steeds lekkerder. Sinds 9 juni zijn haar oogjes open, en ze begint nu ook de buitenwereld steeds meer te ontdekken. Dovi is nu 278 gram.
Enea is net haar moeder. Echt in alles is ze precies Kameko als kitten. Ze wil graag knuffelen, rolt dan snel op haar rugje zodat ik haar buikje kan kriebelen. Ze herkent ons ook al heel erg, en is helemaal blij wanneer we bij de werpkist staan. Enea is 298 gram.
Gia is nog steeds zo knuffelig als altijd. Ze is liever lui dan moe, dus veel op ontdekkingstocht gaat ze niet. Gia is nu 326 gram.
Maria is een echt meisjes meisje. Ze wandelt er af en toe op los, knuffelen is ook heerlijk, maar slapen bij je broertjes en zusjes is ook wel heel erg fijn. Maria is nu 286 gram. 
Tito is een klein gek ventje met een behoorlijk karakter. Als een ander zijn tepel heeft dan gaat hij echt tekeer en dan is hij het er niet mee eens. En ja dat laat hij horen ook. Tito is nu 303 gram. 
Marco is een dikke knuffelkont. De grote buitenwereld vind hij heel erg interessant en hij wil best wel graag op ontdekkingstocht gaan. Maar ook slapen en lekker bij je broers en zussen liggen is helemaal geweldig. Marco is 327 gram.  
                        08 Juni 2015

Het gaat nog steeds super met de kittens. Ze groeien goed, ze zijn blij, en vooral super knuffelig. 

Ana heeft sinds 5 Juni haar oogjes al open en is nu al nieuwschierig naar de wereld. Ana groeit goed en is een heel blij kitten. Ze is 217 gram. 
Dovi is een kleine slimmerd van 183 gram. Ze was de kleinste van het nest dus moest af en toe bijgeflest worden om niet te ver achter te raken. Ze is wel een slimme meid. Ze zorgt er wel voor dat ze haar tepel niet hoeft te delen en eigent zich zelfs een extra tepel toe. 
Enea vind knuffelen heerlijk. We merken dat ze qua gedrag behoorlijk op Kameko gaat lijken. Dat gaat dus nog wat worden in de toekomst! Enea is nu 217 gram. 
Gia is een dik knuffelkontje. Ze is echt het evenbeeld van haar moeder. Gia vind slapen heerlijk en knuffelen ook. Ze is nu 235 gram. 
Maria is een klein eigenwijs meisje. Wat zij wil gebeurt ook. Ze heeft al heel goed door dat ze een extra grote duim heeft, want ze ligt heel graag te duimzuigen. Maria is 207 gram. 
Tito is het schatje van het stel. Hij ligt altijd alleen maar schattig te doen. Het is ook heel aandoenlijk als je hem weer eens op zijn rug ziet liggen. Tito is nu 223 gram.
Rossi is het luilakje. Het enige wat hij doet is eten en slapen. Hij geeft geen kik wanneer hij opgepakt word en vind het allemaal maar best. Rossi is nu 223 gram. 
Marco heeft sinds 6 Juni zijn oogjes open. Hij is een dik lui kitten van 239 gram. Hij wil het liefst de hele dag slapen, maar knuffelen is ook wel lekker. Sinds 8 Juni heeft hij ook ontdekt dat zijn spin motor het doet. 
                                05 Juni 2015

Met de babies gaat het super goed. Er waren wat kleine opstart probleempjes. Het is natuurlijk Kameko haar eerste nestje, en doordat ze zo ontzettend dik was met haar zwangerschap kon ze op het eind alleen nog maar eten wanneer ze naar de kattenbak geweest was. Het gevolg hiervan was dat haar melkklieren behoorlijk geslonken waren en ze in het begin weinig tot geen melk gaf. We hebben toen de kittens iets bijgeflest, en na een dag begonnen de melkklieren weer wat dikker te worden. Momenteel groeien de babies als een speer. Alleen Dovi blijft nog wat achter op de rest dus ze krijgt rustig de fles. Gelukkig heeft ze nu door dat de laatste tepel toch wel een heel fijn drink plekje is, dus daar ligt ze graag. Dovi is een echte actieve meid. De andere kittens liggen het liefst zo schattig mogelijk te slapen, maar Dovi maakt af en toe een klein ommetje door de werpkist, gebruikt mama Kameko om bergen te beklimmen waarna ze weer lekker gaat drinken en dan pas tijd maken om te slapen. 

De  gewichtjes van vandaag:
Ana 191 gram
Marco 186 gram
Gia 190 gram
Rossi 185 gram
Dovi 138 gram
Maria 162 gram
Tito 174 gram
Enea 176 gram

n,       

Boonland's Kameko x White Rock's Happy feet

 
Kameko en Happy zijn beide een beetje prettig gestoord, dus passen perfect bij elkaar. 
Meer informatie over Kameko vind je op http://symbas-story-meiden.webs.com/kameko.htm
Meer informatie over Happy vind je op http://boonland.nl/HappyNed.htm

                                 
Omdat Happy polydactyl is verwachten we kittens met extra teentjes. 
Qua kleurtjes verwachten we:
Katers: Wit  Poezen: Wit
             Rood tabby/effen        Rood tabby/effen        
     Rood zilver/smoke                                    Rood zilver/smoke 
     Zwart tabby/effen                Zwart schildpad tabby/effen
             Zwart zilver/smoke                                     Zwart zilver/smoke schildpad     
Kameko en happy worden eerst nog uitgebreid gescreend op hun gezondheid voordat ze samen babies mogen krijgen.             

 


Hoera! Op 2 December 2013 zijn Kiri en Scotty ouders geworden. Voor meer informatie over de ouders zie de planning pagina!

Het was 1 December en Piertje was al wat onrustig en had harde buiken. Tijdens mijn telefoontje met Marjan over hoe het met Piertje ging, begon ze ineens te mauwen en wilde alleen naar boven. Daar is ze direct in de werp kist gaan liggen, en ik voelde zeer  goed dat ze harde buiken had.  Het is een hele onrustige nacht geweest, en we hebben vele uurtjes van de klok gezien. Rond kwart over 7 maakte Piertje me mauwend wakker, ze ging bij me liggen en de pers weeën begonnen. We hebben haar snel in de werp kist gelegd, en om half 8 werd Ryoko geboren. Snel na Ryoko werd om 20 voor 8 Kameko geboren.

Toen was het een lange tijd stil. Tot Piertje weer begon te mauwen, en om 5 voor half 10 werd Kentaro geboren, en kort na Kentaro werd om kwart voor 10 Namiko geboren.

Natuurlijk was het voor Sander en mij (Anouk) heel voor de hand liggend dat we een bepaald thema zouden gebruiken voor de kittens. De kittens hebben allemaal Japanse namen.
De namen hebben een betekenis die wij passend vinden voor elk kitten.

Ryoko is net een klein draakje, hij piept en doet, is actief en heel druk. Zijn naam betekent in het Japans ook draak.

Kameko vonden wij een hele mooie naam, en de betekenis is ook heel passend. Kameko betekent 'kind van de schildpad'. Piertje is qua kleur ook schildpad, dus meer voor de hand liggend kon het niet.

Kentaro is het grootste mannetje van het stel. Zijn naam betekent dus ook gezonde grote man.

En Namiko, Namiko werd geboren in een golf, z'n kleurtje is blauw, dus Namiko was de mooiste naam voor hem. Namiko betekent golf in het Japans.

Mams en kinderen maken het goed en we verheugen ons er op dat we ze op mogen voeden tot geliefde kattenkinderen. 

Naam: Geslacht: Kleur:Geboortegewicht:Status:
Boonland's RyokoMan rood gestreept136 gGereserveerd
Boonland's KamekoVrouw Wit135 gBlijft
Boonland's KentaroMan Wit146 gGereserveerd
Boonland's NamikoMan Blauw gemarmerd 140 gGereserveerd 

Vrij: Informeer gerust naar mij, ik heb nog geen huisje gevonden.
Evaluatie: Misschien blijf ik bij mijn mama, het baasje en het vrouwtje willen kijken of ik goed genoeg in de groep pas, de kans is nog klein dat ik mag verhuizen. 
Gereserveerd: Ik heb mijn gouden mandje gevonden, zodra ik oud genoeg ben ga ik verhuizen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
10 week oud: Het is in huis wat druk geweest, de babies zijn al weer geënt, en alles is helemaal goed met ze. We zijn ook met Kameko naar Zeist geweest om haar gehoor te laten te sten aangezien we haar graag wilden houden. Helaas heeft deze test voor ons een uitslag gehad die ons hart gebroken heeft. Kameko haar oortjes zijn niet zo goed als we gehoopt hadden. Met 1 oortje hoort ze alles perfect, maar met haar andere oortje hoort ze enkel harde geluiden. Soms moet je dan keuzes maken, en voor ons is het een keuze die ons hart doet breken. We moeten dus een ander huisje voor Kameko zoeken aangezien wij in de toekomst geen katten willen herplaatsen om verder te kunnen fokken. (uiteindelijk bleek dat de test verkeerd was gegaan en Kameko is in een andere kliniek horend getest)

Van links naar rechts: Kameko, Namiko, Kentaro en Ryoko. 


6 week oud: De babies zijn al weer 6 weekjes oud. Spelen en racen door de kamer vinden ze geweldig. Pier begint het ook steeds meer ok te vinden. Als ze lekker bij ons op de bank liggen heeft Piertje even vrijaf en neemt ze haar knuffel momenten en geniet ze er zichtbaar van. Het groeien is deze week niet heel snel gegaan, ze gebruiken natuurlijk steeds meer energie om te spelen.
Ryoko is nu 889 gram. Spelen vind hij heerlijk, maar dan vooral veren stokjes of stokjes met touwtjes. Hij vind het heerlijk om er dan lekker achter aan te racen. Aandacht is geweldig en hij ligt bijna elke avond bij Sander op schoot te slapen.
Kameko is nu 891 gram. Ze is echt een heerlijk meisje. We noemen haar nu al knor-O-matic omdat ze al knort als je naar haar wijst. Ze is een echt boefje en begint Nala een beetje te pesten. Nala haar mandje is al van haar als Nala er niet in ligt, maar ook wil ze wel eens bij haar liggen, alhoewel Nala nog wat bang is voor Kameko.
Kentaro is nu 968 gram. Hij doet zijn naam nu echt eer aan. Hij vind het eten wat we ze geven heerlijk. Hij is heel makkelijk als het om eten gaat. Naast knuffelen is eten echt wel een ding wat hij graag doet.
Namiko is nu 890 gram. Het liefst ligt Namiko bij ons op schoot te knuffelen om met ons te klieren. We stimuleren hem wel allerlei nieuwe dingen te ondernemen, maar hij vind het soms nog heel erg spannend. Hij heeft echt de tijd nodig om alles te leren kennen, maar langzaam aan vind hij steeds meer dingen leuk.

                  Ryoko 6 week oud                                        Kameko 6 week oud

                 Kentaro 6 week oud                                      Namiko 6 week oud


5 week oud: De tijd gaat snel, te snel. De babies dartelen ondertussen in de kamer rond. Piertje vind dit allemaal wel heel erg spannend en houd haar babies goed in de gaten. De kattenbak hebben ze ook al gevonden en ze weten heel goed hoe ze die moeten gebruiken. Alhoewel, soms wordt er nog wel eens flink gestoeid in de bak, en slapen kun je er ook heel goed in.  
Ryoko is 744 gram. Hij begint knuffelen heerlijk te vinden en zit maar al te graag op schoot. Maar ook spelen met een verenstokje vind hij geweldig. Hij probeert hem echt te pakken en als hij hem heeft dan is hij helemaal trots op zijn prooi.
Kameko is 799 gram. Ze is dol op eten. Alles wat ik haar voor schotel eet ze op. Ze is echt een klein boefje, en aandacht is wat ze het liefst krijgt. Ook de wereld ontdekken is helemaal geweldig en ze mag ook graag door de kamer heen wandelen.
Kentaro is 779 gram. Hij vind eten ook echt helemaal lekker. Vlees is toch echt zijn favoriet en dan hoor je hem echt smakken. Hij gaat ook graag met zijn zus op onderzoek uit. Maar lekker knuffelen is bij hem ook niet onbelangrijk.
Namiko is 748 gram. En bij Namiko is het what you see is what you get. Rond lopen in de kamer is nog wel spannend, en hij doet alles op zijn tempo. Zo ook eten, hij heeft nog geen hap gegeten en begint nu pas interesse te krijgen voor de geurtjes van eten. Hij is een stuk voorzichtiger en afwachtender dan zijn zus en broertjes.  

           Ryoko 5 weekjes oud                                          Kameko 5 weekjes oud

                Kentaro 5 weekjes oud                                 Namiko 5 weekjes oud


4 week oud: Alweer 4 weekjes en echte mini katjes. De babies en Piertje zijn beneden helemaal blij. Kentaro, Kameko en Ryoko hebben ook hun eerste hapjes vast voer gegeten. Kameko en Ryoko vinden het vooral heerlijk en eten al vlees en paté.  Namiko heeft nog weinig interesse in vast voer en vind wat hij van mama krijgt nog helemaal prima.
Ryoko is nu 618 gram en nog steeds de kleinste. Hij vind het heerlijk om alles te onderzoeken. Ook de krabpaal is een favoriet van hem. Hij vind het heerlijk om in het paaltje wat in de kittenren staat te klimmen. Ook begint hij steeds meer te onderzoeken.
Kameko is nu 674 gram en ruim de grootste. Ze is een verschrikkelijke ondeugd, maar alles wawt ze doet moet wel samen met luid knorren. Ook is ze een flinke klier en wil ze maar al te graag met haar broers klieren.
Kentaro is nu 616 gram en begint het gedrag van Kameko te kopieren. Hij vind het buikje kriebelen nog steeds heerlijk. Hij kan heerlijk hard door de kitten ren stuiteren.
Namiko is nu 621 gram en hij begint eindelijk wat van zijn karakter te tonen. Hij is best verlegen, mauwen kan hij niet heel goed alleen het klieren met zijn broers en zus is wel een leuke bezigheid geworden. 

             Ryoko 4 weekjes oud                               Kameko 4 weekjes oud

                 Kentaro 4 weekjes oud                                      Namiko 4 weekjes oud


3 week oud: Deze week heb ik de kittens weinig gestoord met foto's. Ze zijn namelijk naar beneden verhuisd overdag. Piertje gaf aan graag beneden te willen zijn, maar beneden kon ze haar draai niet vinden omdat de babies dan onbeschermd boven lagen. Voor de kittens allerlei nieuwe indrukken natuurlijk. De rest van de katten vond het maar niets, alleen Symba vind de kittens niet meer eng. Ook zijn er wat ontstoken oogjes geweest. Kameko begon, dat ging geklukkig al snel over, maar ze heeft Ryoko ook aangestoken. Op foto's lijkt het bij hem erger als het is.
Ryoko is nu 482 gram en de kleinste van het stel. Maar qua karakter is hij zeker niet de kleinste en alles moet samen gedaan worden met gepiep. Hij kan me ook al heerlijk aankijken met z'n droopy oogjes als ik bij de bench sta. Het liefst speelt hij met zijn broer Kentaro.
Kameko is de zwaarste met haar 532 gram. Ze wil ook nog steeds heel erg graag knuffelen. Af en toe gaat ze zitten gillen om aandacht, en pak ik haar begint ze direct te knorren. Wandelen en de omgeving onderzoeken doet ze als de beste en ze is al 1 keer ontsnapt uit de bench.
Kentaro is nu 494 gram en begint qua gedrag heel erg op zijn zus te lijken. De wereld ontdekken is natuurlijk helemaal leuk, maar knuffelen is ook het einde. Verder is hij een heerlijke klier.
Namiko is nu 518 gram en nog steeds zo lui als hoe hij er uit ziet. Hij zondert zich vaak af van de andere 3 als die liggen te klieren. Hij wil dan gewoon slapen. Als hij in een klierbui is, is hij ook direct de beste klier, en ook Piertje moet het ontgelden want hij vind mam pesten heel erg leuk.

              Ryoko 3 weekjes oud                                     Kameko 3 weekjes oud

           Kentaro 3 weekjes oud                                    Namiko 3 weekjes oud2 week oud: De kittens groeien als kool, ook hebben ze hun eerste stapjes al gezet. Ze beginnen nu ook wat met horen, en vooral Kameko en Ryoko hebben al snel door dat ik bij de kist zit. Ze kijken me beide met grote ogen aan alsof ze elk woord wat ik zeg letterlijk verstaan. Momenteel is naast drinken en slapen het buikje kriebelen een favoriete bezigheid. Ryoko is vandaag 368 gram, Kameko is 413 gram, Kentaro is 377 gram en Namiko is 405 gram.
Ryoko begint nu steeds meer alles te accepteren wat om hem heen gebeurt en is er ook eigenlijk best nieuwschierig naar.
Kameko houdt van knuffelen. Ze wil ook nog steeds heel erg graag opgepakt worden en draait zich dan snel op haar rug om al trappelend en luid knorrend het kriebel proces te doorstaan.
Kentaro vind ook alles steeds interessanter en klimt nu veel door de werpkist heen. En niets is leuker om over mama heen te klimmen (en keihard beginnen te piepen als je honger hebt en je ligt achter mama)  
Namiko is nog steeds de luilak van het stel. We dachten dat er verandering in kwam toen hij als eerste begon te lopen, maar al snel bleek dat de meest interessante dingen toch zijn: eten, slapen en buikje kriebelen. 

         Ryoko 2 weekjes oud                                Kameko 2 weekjes oud

        Kentaro 2 weekjes oud                               Namiko 2 weekjes oud         Ryoko 1 week en 3 dagen oud                 Kameko 1 week en 3 dagen oud

          Kentaro 1 week en 3 dagen oud                    Namiko 1 week en 3 dagen oud

 
1 week oud: Vandaag op 9 december zijn bij alle kittens oogjes open. Bij Kameko zijn ze beide geheel open, en bij de heertjes zijn de oogjes gedeeltelijk open. Het zijn heerlijke babies en mam is geheel tevreden. De babies groeien ook flink! Vandaag zijn ze een weekje oud en wij vinden het heerlijke grote babies. Ryoko is 253 gram, Kameko is 286 gram, Kentaro is 258 gram en Namiko is 286 gram.
We beginnen ook langzaam karaktertjes te zien.
Ryoko is de drama queen (eigenlijk king natuurlijk) van het stel. Hij begint heel snel te piepen als je hem op pakt. Ryoko is een heel actief ventje.
Kameko is een luie dame. Ze begint te piepen als ze door heeft dat ik bij ze zit. Ze gaat dan zo lang door piepen tot ik haar eindelijk op pak, verder ligt ze gewoon lekker lui te zijn.
Kentaro is ook een heerlijke druktemaker. Dan ligt hij hier, je knippert met je ogen en hij ligt weer ergens anders. Kentaro kan soms flink piepen als hij z'n zin niet krijgt.
Namiko, het grote teddy beertje. Hij is ook een flinke luilak. Het liefst ligt hij op z'n rug te drinken, en buikje kielen lijkt hem nu al wel lekker.

         Ryoko 1 week oud                                             Kameko 1 week oud

         Kentaro 1 week oud                                           Namiko 1 week oud

         Ryoko 3 dagen oud                                           Kameko 3 dagen oud

          Kentaro 3 dagen oud                               Namiko 3 dagen oud


          Ryoko net geboren                                                 Kameko net geboren            

 

               Kentaro net geboren                                         Namiko net geboren
    

Onze kittens worden met veel liefde groot gebracht. Ze worden enkel alleen bij mensen geplaatst die ze met even veel liefde uit kunnen laten groeien tot grote, sterke coons.

Dit betekent dat ze enkel bij mensen geplaatst worden waar ze niet vrij buiten kunnen komen, natuurlijk wel onder toezicht in een afgesloten tuin of ren.

Dit betekent ook dat ze enkel bij mensen geplaatst worden waar al een andere kat aanwezig is of snel komt. Wij zijn namelijk van mening dat het beter is voor de verdere ontwikkeling van het kitten om op te groeien met een soortgenootje.

Ook zullen al onze kittens het huis verlaten met een stamboom, paspoort (2 entingen en een chip), een uitgebreid kittenpakket en een koopcontract met afspraken en garanties. Wij brengen elk kitten naar het nieuwe huisje, maar natuurlijk pas nadat hier thuis duidelijk is bewezen dat er een klik is tussen de nieuwe eigenaar en het kitten.

Wij geloven niet in een aanbetaling voor een kitten. Wanneer iemand een kitten graag wil, en wij zien een klik tussen de nieuwe eigenaar en het kitten gaan wij er in goed vertrouwen van uit dat die klik er ook blijft. Wij willen hierdoor voorkomen dat een iemand toch een leuker kitten ziet, maar toch voor zijn of haar gevoel maar het minder leuke kitten neemt omdat de aanbetaling gedaan is.  Alhoewel wij dat niet kunnen geloven, want onze kittens zijn natuurlijk altijd het leukst!


Real Time Web Analytics

Clicky